Tre menn står foran en haug med jord, omgitt av vegetasjon og et topcamp-område.
Viktigheten bak forutsigbart arbeid
Det er mye arbeid som skal utføres på en gård, og enklere blir det ikke når det er snakk om et flertall av dem. Christian Seierstad forteller at de har en klynge med gårder som ligger tett, hvor alle driver med jordbruksrelaterte aktiviteter.
Del på Facebook
Del på e-post
LinkedIn

 Da de så behovet for å bearbeide et større skogareal, og konkluderte med at de hadde mulighet til å ta alt arbeidet selv, kom de i kontakt med REB Anlegg. Dette har Seierstad vært takknemlig for i ettertid.

«De kan virkelig det de driver med. Jeg synes de har gjort veldig godt arbeid. De folkene som har vært her er hyggelige og har tid til å slå av en prat og forklarer prosessen, og hvordan de ligger an», sier Seierstad.

Gode referanser fra tidligere arbeid

Selv produserer Seierstad korn til frødyrking og leier ut areal til poteter og grønnsaker. Tankeprosessen bak prosjektet startet for mange år siden, men Seierstad forteller at det er snakk om et stort areal, og at de gikk gjennom flere runder på hvordan de skulle ta fatt på prosjektet. De har utført mye arbeid selv tidligere, men konkluderte til slutt med at denne jobben ble i største laget til å kunne utføre den selv. De kom da i kontakt med REB Anlegg gjennom en nabo som tidligere har vært kunder av dem.

«Det er flere aktører i markedet for dette, men det jeg synes var betryggende med REB Anlegg var at de har gode referanser fra tidligere. Vi har vært og sett på noen av de jobbene de har gjort, og vi har synes det så veldig bra ut», sier Seierstad.

Som del av dette prosjektet har REB Anlegg for det bestemte området gått over med gravemaskin og tatt bort alt av stubber og stor stein, før de deretter har frest og fliset opp alt av biovirke i flere omganger, som nå skal pløyes ned.

En luftfoto av en gård og jorder som viser vakker vegetasjon.

Fast pris og transparent arbeid

I tillegg til det gode arbeidet de har utført tidligere mener Seierstad at det er betryggende for han som kunde å kunne få jobben utført til en fastpris. Han forteller at denne typen arbeid er en stor investering, og at det da er fint å vite hvordan kostnadene kommer til å se ut før man begynner på arbeidet.

«Det er flere andre som arbeider på timesbaserte priser og som har mange tillegg hvis det skulle skje noe, men her fikk jeg en fastpris som vi har forholdt oss til hele veien. Selvsagt kunne det oppstått ting underveis, men her har vi hatt en veldig god dialog og hele prosjektet har holdt både på tid og pris, som for meg har vært veldig betryggende», forteller Seierstad.

En rød og svart bulldoser som rydder vegetasjon i et jordfelt.

Fokus på kundens behov

Det har også vært viktig for Seierstad at REB Anlegg hele tiden har gitt god innsikt i hvordan prosjektet ligger an, og hva som blir gjort. Måten REB Anlegg har tatt hensyn til ønskene og behovene fra kunden sin side, og fleksibiliteten det har medført, har vært viktig for Seierstad.

«Det har vært en positiv opplevelse for oss, og hvis vi skal gjøre noe mer etterhvert så tipper jeg at vi kommer til å velge de en runde til», sier Seierstad.

En rød bulldoser i et jordfelt, rydder vegetasjon med et topcamp-feste.

REB Anlegg AS er en tradisjonsrik anleggsvirksomhet som har fresing av stubber, røtter og skogsavfall i forbindelse med veibygging, industri/boligutvikling og nydyrking som spesialitet.

FLERE NYHETER

Prosjekt Bypakke Ålesund

Vi har vært på oppdrag for Bertelsen & Garpestad AS som en del av Bypakke Ålesund, FV.60 Blindheim – Flisnes. Byen skal rustes for fremtiden med miljøvennlige og effektive transportløsninger.

Les mer