En rød og svart logo på hvit bakgrunn med fossekall forretningsutvikling.

REB ANLEGG

REB ANLEGG er en tradisjonsrik anleggsvirksomhet som har fresing av stubber, røtter og skogsavfall i forbindelse med nydyrking, veibygging, industri- og boligutvikling som spesialfelt. Vi tar på oss større og mindre oppdrag, i hovedsak på Østlandet, men vi kan også ta på oss større oppdrag i andre områder.

Kontakt oss:

REB ANLEGG er det ideelle anleggsfirmaet for stubbefresing og nydyrkning, med vår solide erfaring og ekspertise. Vi tilbyr skreddersydde løsninger for deg. Velg REB ANLEGG for pålitelig gjennomføring.

Mågårdvegen 74, 2334 Romedal

Kontaktskjema

Ansatte

Daglig leder Ingun Bakstad i REB Anlegg.
Ingun Bakstad
En mann i gul sikkerhetsvest, iført Kontakt REB, smiler mens han jobber med et Anlegg-prosjekt.
Jarle Gylstrøm
En skjeggete mann sitter i førersetet i en Kontakt-bil.
Roy Harald Amundsen
Andreas Bakstad Sjøenden i REB Anlegg
Andreas Bakstad Sjøenden

MASKINFØRER / BAS

Maskinfører Henning Røshol i REB Anlegg.
Henning Bakstad Røshol

MASKINFØRER

Bas og maskinfører Henrik Baklstad i REB Anlegg.
Henrik Bakstad

MASKINFØRER / BAS

Maskinfører Per Kristian Bakken i REB Anlegg.
Per Kristian Bakken

MASKINFØRER

En rød, blå og hvit logo med hvit bakgrunn.
Øystein Bakstad

MASKINFØRER

En mann i oransje skjorte står foran en Kontakt-lastebil.
Tommy Frydenlund

MASKINFØRER

Historie

Rolf Einar Bakstad begynte i anleggsbransjen allerede som 14-åring, da håndborret han fjell på det som ble E6 mellom Tangen og Hamar.

I 1967 tok han over maskinstasjon etter sin far Rolf Bakstad sr. Rolf Einar var en pioner på sitt fagfelt, og var med på å utvikle de første stubbefresene som ble produsert på Tonstad maskinfabrikk.

På 80- og 90 – tallet var det stor aktivitet med nydyrking der vi brukte spesialmaskiner som KABA cd442 (steinplukker) og Tonstad 2800 (stubbefres). Den store milepelen kom i 1994 da han fikk oppdraget med fresing av 3500 dekar skogsmark og hogstflater til den nye hovedflyplassen på Gardermoen.
Vi har hatt mange store oppdrag som underentreprenør i forbindelse med vegutbygging. Vi kan blant annet nevne RV3/25 Løten-Elverum og E16 Åsbygda-Olum for Skanska Norge AS og E6 Kolomoen-Moelv for Hære Entreprenør AS og Veidekke Entreprenør A/S