Daglig leder i REB Anlegg Ingun Bakstad foran en Raptor 800 stubbefreser.
Vi er nå medlem i MEF
-I vinter søkte vi om å få medlemskap i MEF, og før påske ble REB Anlegg AS opptatt som medlem av Maskinentreprenørenes Forbund (MEF). Det føler vi er et kvalitetsstempel, sier daglig leder Ingun Bakstad som mener medlemskapet gir en rekke fordeler.
Del på Facebook
Del på e-post
LinkedIn

MEF er en frittstående bransje- og arbeidsgiverorganisasjon som representerer litt over 2300 små, mellomstore og store bedrifter. Hovedtyngden av medlemsbedriftene driver maskinell anleggsvirksomhet, men forbundet organiserer også skogsentreprenører, brønnborere og gjenvinningsbedrifter.

Et kvalitetsstempel

-MEF gjør mye næringspolitisk arbeid, det synes jeg er veldig viktig for bransjen for å kunne påvirke politiske beslutninger. Det har vi blant annet sett i vinter rundt utbyggingen av E6 Roterud – Storhove.  De har også startet et eget kvinnenettverk for å engasjere flere kvinner i en ellers mannsdominert bransje.

For å bli opptatt som medlem er det flere krav til driften som må oppfylles.

-Det er veldig stas å få være med, smiler Ingun Bakstad.

-Jeg føler det er et kvalitetsstempel.

Mange fordeler

Medlemskapet gir mange fordeler. Det gir tilgang til Smart-MEF, som er et KS-system spesielt tilpasset vår bransje, de har MEF-skolen med mulighet for kursing og videreutdannelse for alle i bedriften. I tillegg er det handelsavtaler som gir gunstige innkjøpsbetingelser for medlemsbedriftene, og ikke minst er det en faglig og sosial møteplass.

-Jeg ser fram til å knytte kontakt med andre medlemmer gjennom de sosiale møteplassene som forbundet tilbyr.  Roy og jeg har allerede vært på HMS-kurs for ledere tilpasset vår bransje. Til høsten planlegger vi kursing av gutta, vi ønsker å ta vare på dem og bygge kompetansen deres videre.

En kvinne, muligens kalt Reb, står ved siden av en bulldoser og en bok i Tyskland, spesielt i forbindelse med Prinoth.

REB Anlegg AS er en tradisjonsrik anleggsvirksomhet som har fresing av stubber, røtter og skogsavfall i forbindelse med veibygging, industri/boligutvikling og nydyrking som spesialitet.

FLERE NYHETER

Prosjekt Bypakke Ålesund

Vi har vært på oppdrag for Bertelsen & Garpestad AS som en del av Bypakke Ålesund, FV.60 Blindheim – Flisnes. Byen skal rustes for fremtiden med miljøvennlige og effektive transportløsninger.

Les mer