To bilder av en bobil og en sykkel parkert i et naturskjønt uteområde.
Topcamp Mjøsa utvider
Det er ikke så ofte REB Anlegg AS stubbefreser og rydder grunn for det som skal bli plass for telt, campingvogner og hytter. Det skjedde i fjor høst. Og i sommer økte populære Topcamp Mjøsa fra 360 til 450 caravan og bobilplasser.
Del på Facebook
Del på e-post
LinkedIn

 -For en tid tilbake kjøpte vi ut et naboterreng, og hogg det som var av skog. I fjor høst stubbefreste folkene fra REB Anlegg AS området og forberedte grunnen for graving. I alt er det snakk om mellom 60 og 70 mål, og i sommer har vi gjort ferdig omtrent halvparten av arealet. Det resulterte i 90 nye plasser. Nå har vi kapasitet til rundt 330 vogner på langtidsleie, noe vi har hatt stor etterspørsel etter i sommer, forteller daglig leder Jørn Ødegården.

Helårs campingplass

Topcamp er den første rene campingplasskjeden i Norge, og består av 10 lokasjoner fra Helgelandskysten i nord og Mandal og Grimstad i sør.

Ifølge Jørn Ødegården er Topcamp Mjøsa en helårs campingplass «med herlig strandlinje, badeplass, båthavn, skog og grøntarealer». Plassen ligger like ved Brumunddal, bare ett minutt fra E6 mellom Hamar og Lillehammer.

-Vi har over 400 plasser for caravan, bobiler og telt, familieleiligheter og hytter. Vi kan tilby massevis av aktiviteter som minigolf, minihusgrend, lekeplass, fotballbane og utleie av sykler, tråkkebåt, kano og mye mer. Lavvoen er et hyggelig, sommeråpent serveringssted med uteservering og flott utsikt over sjøen, sier Ødegården.

Punktlig, oversiktlig og veldig bra

Campingplass-sjefen har også planer for hva resten av det nye arealet skal brukes til.

-Vi velger å ta det litt skrittvis. Det er som kjent ganske spennende og krevende tider vi lever i akkurat nå. Men vi har planer om flere hytter, en ny aktivitetspark og flere ting som gjestene våre kommer til å sette pris på, sier Jørn Ødegården, som roser REB Anlegg AS for jobben de gjorde i fjor høst.

-Punktlig, oversiktlig og veldig bra. Alt gikk helt etter planen.

REB Anlegg AS er en tradisjonsrik anleggsvirksomhet som har fresing av stubber, røtter og skogsavfall i forbindelse med veibygging, industri/boligutvikling og nydyrking som spesialitet.

FLERE NYHETER

Prosjekt Bypakke Ålesund

Vi har vært på oppdrag for Bertelsen & Garpestad AS som en del av Bypakke Ålesund, FV.60 Blindheim – Flisnes. Byen skal rustes for fremtiden med miljøvennlige og effektive transportløsninger.

Les mer