Et bilde av en mann foran en haug med skitt.
Med NRK på besøk
Den store, røde Raptoren til REB ANLEGG gjorde solid inntrykk på de tre NRK-folkene som kom på besøk på anleggsplassen i oktober i fjor for å filme til barne-TV programmet «Fantus og maskinene». Programmet kommer på statskanalen i løpet av sommeren.
Del på Facebook
Del på e-post
LinkedIn

Kjempespennende

-Det blir en actionfylt episode. Det er kjempespennende å få være med på noe slikt. Det er jo viktig at nye generasjoner også blir hekta på digre maskiner nå som det meste foregår foran en eller annen skjerm. Kanskje det er noen barn som får øynene opp for hvor fint det er å drive på ute, sier Henrik Bakstad, som gjerne slår et slag for å styrke fokuset på yrkesfag.

Nok av action

Fantus er lillebroren til den mer berømte Fantorangen, som i den nye NRK-serien skal lære om store bruksmaskiner. De første episodene av Fantus og maskinene ble sendt på NRK i fjor sommer, og finnes fremdeles på nettet. Henrik Bakstad synes programmene er morsomme, og gleder seg til å høre hva den lille fyren skal mene om stubbefresen vår.

-Det var mye som skjedde den dagen. Nok av action. Vi freste noen ranker og stubber med vår store Prinoth Ahwi Raptor 800 som de filmet på nært hold, og det var et dronefly som fløy over hodet på oss store deler av dagen. Det blir moro å høre hva slags kommentarer de legger på filmen, sier Henrik Bakstad, som tror barna kommer til å synes det både blir morsomt og spennende å se maskinen i aksjon.

Gleder seg til å se resultatet

Det var NRK som tok kontakt og lurte på om de kunne få filme en stubbefres i aksjon. REB Anlegg brukte ikke lang tid på å svare ja på forespørselen.

-Vi syntes det var morsomt at NRK ville komme til oss, og fint å vise frem hva vi driver med, sier Henrik Bakstad, og forteller at filminnspillingen skjedde mens REB Anlegg holdt på med et stort prosjekt på Seierstad gård i nærheten av Lena på Toten i fjor høst.

-Vi hadde en kjempefin dag, og gleder oss veldig til å se det ferdige resultatet.

REB Anlegg AS er en tradisjonsrik anleggsvirksomhet som har fresing av stubber, røtter og skogsavfall i forbindelse med veibygging, industri/boligutvikling og nydyrking som spesialitet.

FLERE NYHETER

Prosjekt Bypakke Ålesund

Vi har vært på oppdrag for Bertelsen & Garpestad AS som en del av Bypakke Ålesund, FV.60 Blindheim – Flisnes. Byen skal rustes for fremtiden med miljøvennlige og effektive transportløsninger.

Les mer