Skanskas oransje gravemaskin sitter på toppen av en steinrøys.
Lovord fra Skanska
Opp gjennom årene har REB anlegg stått for stubbefresing på en rekke av anleggene til Skanska. Entreprenøren er full av lovord.
Del på Facebook
Del på e-post
LinkedIn

– REB anlegg har veldig flinke folk som vet hva de driver med. Vi jobber alltid godt i lag, og det er aldri noe tull med dem. De er ryddige og ordentlige, og har alltid gjort en kjempejobb for oss, sier prosjektsjef Ole Gudbrand Johnsen hos Skanska.

En Skanska traktor reb som pløyer et anleggsfelt med en plog.

En rekke store utbyggingsprosjekter

Historien til Skanska i Norge startet i 1906, da firmaet Ing. F. Selmer ble etablert. Siden den gang har det skjedd mye. I dag er Skanska et av verdens største entreprenør- og eiendomsutviklingsfirma, og har til sammen 41.000 ansatte fordelt over Europa og USA. I Norge jobber det i dag rundt 3.800 mennesker for Skanska.

Skanska har stått bak en rekke av de store utbyggingsprosjektene på Østlandet de siste tiårene. Utbygging på hovedflyplassen på Gardermoen, den nye strekningen på riksvei 3 mellom Løten og Elverum og E16 på Jevnaker er noen av dem. På alle disse strekningene har entreprenøren vært godt assistert av REB anlegg.

En Skanska gravemaskin jobber på en grusvei.

Alt til punkt og prikke

– Nå har det kommet krav til at alle stubber og annet skogavfall skal freses opp og brukes til jordforbedring. Det er ikke mange som kan dette like godt som REB anlegg. Derfor er dette en veldig viktig underleverandør for oss. De har holdt på med dette i så mange år, at de vet akkurat hva som må gjøres. Vi har brukt REB anlegg til både større og mindre jobber, og samarbeidet med dem har alltid gått på skinner, sier Johnsen, som forteller at noen av prosjektene har vært ekstra krevende.

– I fjor sommer freste de opp et stort område på mellom tre og firehundre tusen kvadrat i svært ulendt terreng på Jevnaker. De har også gjort en veldig stor jobb på Elverum. Der var det 1.600 mål som ble stubbefrest. Alt er blitt utført etter planen og til punkt og prikke.

En Skanska rød bulldoser i skogen med en innsjø i bakgrunnen.

REB Anlegg AS er en tradisjonsrik anleggsvirksomhet som har fresing av stubber, røtter og skogsavfall i forbindelse med veibygging, industri/boligutvikling og nydyrking som spesialitet.

FLERE NYHETER

Prosjekt Bypakke Ålesund

Vi har vært på oppdrag for Bertelsen & Garpestad AS som en del av Bypakke Ålesund, FV.60 Blindheim – Flisnes. Byen skal rustes for fremtiden med miljøvennlige og effektive transportløsninger.

Les mer