En gruppe bygningsarbeidere poserer foran en bulldoser, med en reb-maskin.
«Gutta» er grunnsteinene i REB ANLEGG AS
Noe av det viktigste når man skal bygge opp en vellykket bedrift, er en base med grundige, dyktige og dedikerte ansatte. Daglig leder i REB Anlegg, Ingun Bakstad, forteller at hadde det ikke vært for de hardtarbeidende «gutta» hennes, hadde ikke bedriften kunnet utvikle seg til det den er i dag.
Del på Facebook
Del på e-post
LinkedIn

Bedriftens ansikt utad

Som daglig leder er det Ingun som har ansvaret for driften, trekker i trådene og legger til rette for en trygg og effektiv arbeidshverdag for gutta i REB ANLEGG. Hun sier at de er et godt team, og at det er det gode arbeidet gutta utfører som gjør REB ANLEGG til en pålitelig aktør i markedet.

«Det er en veldig fin gjeng, bestående av gutter med godt humør og pågangsmot. Det er de som har daglig kontakt med oppdragsgiverne våre, og da er viktig med imøtekommende ansatte som gjør sitt beste for å forstå kunden sitt behov, og levere jobben akkurat slik de ønsker den gjort», forteller Ingun.

«De reiser jo mye i forbindelse med jobb, siden vi drar dit hvor jobben er. Vi har ofte oppdrag langt unna, og vi har ikke mulighet til å følge opp på stedet daglig. Det vil si at de har mye frihet, men også stort ansvar for å gjennomføre oppdrag på en god måte», forteller Ingun.

Relasjoner som bygger tilit

Fire bilder av en kvinne som opererer en bulldoser.

Videre forteller Bakstad at dette ikke er noe problem, da guttene fra REB Anlegg alltid gjør sitt ytterste for å sikre fornøyde kunder. Denne reisingen i forbindelse med oppdrag innebærer også at gjengen i REB Anlegg bor store deler av året i for eksempel brakker eller campinghytter.

«Når de er bortreist på denne typen oppdrag jobber de intensivt, med lange arbeidsdager så de kan reise hjem torsdag ettermiddag til velfortjent langhelg», forteller Ingun.

Når man tilbringer såpass mye tid sammen, blir det å ha gode relasjoner ekstra viktig. Ingun forteller at REB Anlegg er en veldig sammensveiset gjeng, med tette bånd. REB ANLEGG er en familiebedrift, og Ingun har en sønn, to tantegutter og en bror som jobber i bedriften.

«Det er vel ikke vanskelig å forstå hva samtaleemnet er i familiesammenkomster», ler Ingun.

«Det er artig å se at kundene våre blir fornøyde med jobben de gjør. Det er det vi lever av, at disse ‘gutta mine’ er blide, gjør en god jobb og skaper de gode relasjonene. Jeg tror det er det som gjør at folk stoler på oss», sier Ingun.

En gruppe menn som står på toppen av en bulldoser under reb anlegg.

REB Anlegg AS er en tradisjonsrik anleggsvirksomhet som har fresing av stubber, røtter og skogsavfall i forbindelse med veibygging, industri/boligutvikling og nydyrking som spesialitet.

FLERE NYHETER

Prosjekt Bypakke Ålesund

Vi har vært på oppdrag for Bertelsen & Garpestad AS som en del av Bypakke Ålesund, FV.60 Blindheim – Flisnes. Byen skal rustes for fremtiden med miljøvennlige og effektive transportløsninger.

Les mer